Βίλλες Διαθεσιμότητα Φωτογραφίες Τοποθεσία Δραστηριότητες Επικοινωνία

Τοποθεσία

Οι Βίλλες των Ανέμων βρίσκονται στην περιοχή Νοπήγεια Κισσάμου. Απέχουν 35 χλμ από την πόλη των Χανίων, 45 χλμ από το αεροδρόμιο Δασκαλογιαννης και 40 χλμ από το λιμάνι της Σούδας. Η παραλία των Νοπηγείων είναι στα 300 μέτρα και η κωμόπολη του Καστελιού στα 4 χλμ. Το Καστέλι διαθέτει μεγάλη αγορά τροφίμων, τράπεζες, υπηρεσίες υγειάς, ταβέρνες καφετερίες και club.

Οι πανέμορφες παραλίες του Μπάλου και τα Φαλάσαρνα βρίσκονται μόλις 20 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο. Στο νοτιότερο τμήμα της Κρήτης βρίσκεται το Ελαφονήσι.

Οι γεωλογικές δυνάμεις που δημιούργησαν τις οροσειρές και τις παραλίες, δημιούργησαν επίσης και καταπληκτικά φαράγγια στο νησί.

Το φαράγγι της Σαμαριάς είναι το πιο διάσημο με μήκος 16χμ, που το καθιστά το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά της Ευρώπης. Χιλιάδες τουρίστες το διασχίζουν κάθε χρόνο, ακολουθώντας μία διαδρομή που διαρκεί 6 με 7 ώρες.

Τοποθετημένο στην κορυφή από το φαράγγι της Σαμαριάς, το οροπέδιο του Ομαλού βρίσκεται στα Λευκά Όρη σε ύψος περίπου 1000μ.

Αρχική Λεβάντες Πουνέντης Σιρόκος ΔιαθεσιμότηταΤοποθεσία Επικοινωνία

Download the app from: Google playApple Appstore

ΜΗΤΕ 1042Κ91003015101

Copyright © Anemon Villas - Nopigeia/ Chania       facebook link Pinterest link Twitter flickr link Google+ link TripAdvisor Holiday Lettings Flipkey LinkedIn House trip AirBNB